[users_count] 12853
[forum_label]
[loginFormName]

[password]

[forgot_pwd]
[registration]
Pielāgota meklēšana
[last_threads_on] [forum]
Obligātā veselības pārbaude stājoties jaunā darbā
Kokapstrādes uzņēmuma dibināšana
Protokols - rokrakstā vai datorrakstā?
Darba atvieglošanas programmas?
SIA dokumentācija

Galvenā
Ajūrvēdiskā kulinārija
[advertisement]

 

 

Ajūrvēdiskā kulinārija

No 7. maija (8 nodarbības)

 

Saskaņā ar ajūrvēdu, ēdiens ir ne tikai olbaltumvielu, vitamīnu, taukvielu, ogļhidrātu un citu uztura elementu sajaukums, tas ir enerģijas avots prātam un sirdij.
Ajūrvēdiskā kulinārija savas zināšanas par zālaugiem, garšvielām, dārzeņiem un graudaugiem smeļas no senākās medicīniskās sistēmas ajūrvēdas un palīdz mums saglabāt fizisko, psihisko, sociālo un garīgo harmoniju.
Ajūrvēdiska ēdiena pagatavošana ir māksla un zinātne.

 

Ajūrvēdiskās kulinārijas pamatprincipi, pieci elementi, trīs došas, trīs gunas, sešas garšas, pārtikas produktu kvalitāte, ēdienu pagatavošana atkarībā no gadalaika un diennakts laika, pārtikas produktu savienojamība, pārtikas produktu iedarbība uz cilvēka apziņu.

 

Ajūrvēdiska ēdiena pagatavošana.

 

Apguvuši šos pamatprincipus, Jūs tos varēsiet izmantot savā ikdienas dzīvē - slimību ārstēšanai, dzīves ilgumu palielināšanai, un lai būtu veseli un laimīgi.

 

Nodarbības notiek krievu valodā.

 

Pilna programma: www.raduga2005.lv

 

Nodarbību vieta: Rupniecības iela 9, dz. 3, Rīga

 

Dalības maksa:  85 Euro par 8 nodarbībām

 

Pierakstīšanās  pa tālruni: 28440667 vai 28224475   

 



[partners_title]
BVK
BVK

[admin_label]:
info@vsklubs.lv
[adds_label]:
reklama@vsklubs.lv
Copyright © 2001-2005 PSBVA. All rights reserved.
0.174  0.228  | 11
|9